Onze locatie middenin de Randstad staat inmiddels in de top 3 van offroadterreinen in Nederland. Onder het motto #MEERMODDERMEERPRET bieden we de kans aan alle Four Wheel Drive fanaten om in eigen land offroad te gaan.

De mogelijkheden om tijdens een uitje offroad te rijden, of met je eigen fourwheeldrive het terrein in te gaan zijn uniek voor Nederlandse begrippen. Naast de grootste quadbaan van Nederland hebben we veel offroadtracks gecreëerd voor alle niveaus, van SUV’s tot geprepareerde voertuigen.

Door intensieve landscaping van het terrein zijn er diverse terreinen ontstaan met verschillende moeilijkheidsgraden:

Zo organiseren we druk bezochte en jaarlijks terugkerende clubdagen voor o.a. de LandRoverClubHolland, Roan Warrior Challenge en de Mercedes Benz Terreinwagen Club. Jeep Club Nederland weet ons ook te vinden en Yamaha Nederland plant regelmatig op ons terrein testdagen in het diepste geheim.

Elke laatste zondag van de maand is er gelegenheid om met uw eigen 4×4 kennis te maken met het offroad rijden tijdens de 4×4 Sunset Drive.

Wilt u ter voorbereiding op uw vakantie ervaring bij ons opdoen onder begeleiding van ervaren instructeurs, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden, voor quads en 4×4 auto’s.

Voor vragen over offroad rijden kunt u contact met ons opnemen via info@actionplanet.nl of telefonisch van ma t/m vrij van 9.00 tot 18.00 uur via 023-5392650