€ 79,72 excl. btw / € 84,50 incl. btw p.p.

4×4 Terreinrijden

Op onze locatie in Spaarnwoude vindt u alles wat offroad rijden spannend maakt. Zand, modder, heuvels en afdalingen ….. Power en Control is een uniek offroad uitje voor een optimale controle en beheersing van een 4×4 voertuig. Samen met uw team ontdekt u onder begeleiding van professionele instructeurs uw offroad rijvaardigheden en techniek in wisselende situaties.

Bij ActionPlanet heeft u de keuze uit een Hummer H1, Hummer H2 (The Hummer Games), Nissan Patrol, Landrover Defender en Mercedes G.

Als u in de gigantische Hummer zit weet u gelijk wat met de leus ‘Like nothing else’ bedoeld wordt en merkt u hoe overweldigend de kracht van deze droomauto is. U ervaart hoe 6.2 liter motorinhoud, 395 pk en heel veel koppel helpen om offroad obstakels te overwinnen. Zo heeft elk voertuig zijn eigen aardigheden en uitdagingen.

Tijdens de Hummer Games (optioneel toe te voegen aan het programma): koekhappen, spijkerpoepen, wasstraatrijden, is de bestuurder van de auto geblinddoekt en afhankelijk van de aanwijzingen van zijn team. Krijgt hij niet de juiste aanwijzingen dan stuurt hij/zij waarschijnlijk de verkeerde kant op en dat maakt de opdracht niet eenvoudiger…

vanaf 10 personen
4 uur durend programma
inclusief welkomstdrankje en pauzedrankje
Vraag offerte aan