€ 79,72 excl. btw / € 84,50 incl. btw p.p.

4×4 Terreinrijden

Op onze locatie in Spaarnwoude vindt u alles wat offroad rijden spannend maakt. Zand, modder, heuvels en afdalingen ….. Power en Control is een uniek offroad uitje voor een optimale controle en beheersing van een 4×4 voertuig. Samen met uw team ontdekt u onder begeleiding van professionele instructeurs uw offroad rijvaardigheden en techniek in wisselende situaties.

Bij ActionPlanet heeft u de keuze uit een Hummer H1, Nissan Patrol, Landrover Defender, Landrover Discovery en de  Mercedes G.

Als u in de gigantische Hummer zit weet u gelijk wat met de leus ‘Like nothing else’ bedoeld wordt en merkt u hoe overweldigend de kracht van deze droomauto is. U ervaart hoe 6.2 liter motorinhoud, 395 pk en heel veel koppel helpen om offroad obstakels te overwinnen. Zo heeft elk voertuig zijn eigen aardigheden en uitdagingen.

Tijdens de 4×4 games (optioneel toe te voegen aan het programma): koekhappen, spijkerpoepen, wasstraatrijden, is de bestuurder van de auto geblinddoekt en afhankelijk van de aanwijzingen van zijn team. Krijgt hij niet de juiste aanwijzingen dan stuurt hij/zij waarschijnlijk de verkeerde kant op en dat maakt de opdracht niet eenvoudiger…

vanaf 10 personen
4 uur durend programma
inclusief welkomstdrankje en pauzedrankje
Vraag offerte aan