€ 17,82 excl. btw / € 21,00 incl. btw p.p.

Bierproeverij

Nederland bierland? Vroeger was België bij uitstek het land van de speciaal bieren. Nederland is ook hard op weg deze kant op te gaan. Het aantal lokale brouwerijen is de laatste jaren verdubbeld. Vooral streekbieren doen het goed.

Wij nemen je mee op een bierreis. Je proeft vijf verschillende bieren en bij de bieren geven we een toelichting. Tijdens het proeven vertelt de biermeester over de Texelse Bieren en hoe dit gemaakt wordt. Bij bier hoort natuurlijk ook een hapje! Na de proeverij maken we een gezellige groepsfoto.

Ben jij op zoek naar de perfecte afsluiting van een actief programma of wil jij gewoon gezellig met je vrienden genieten van een gezellig moment? Bij ActionPlanet maak je tijdens een Bierproeverij kennis met de heerlijke Speciaalbieren van de Texelse Bierbrouwerij. Niet alleen de smaakpapillen komen aan bod, want tijdens de BierQuiz komt ook de achtergrond van de brouwerij en de kennis over het brouwproces aan de beurt. Een smakelijke afsluiting van een vrijgezellenuitje en een goede combinatie met de biertrial.

vanaf 20 personen
1,5 uur durend programma
inclusief biertjes en borrelhapjes
Vraag offerte aan