€ 112,18 excl. btw / €119,84 incl. btw p.p.

Pretspecial

Op zoek naar een compleet verzorgde dag voor al je collega’s waarbij iedereen zelf kan bepalen waaraan hij of zij wil meedoen? De Pret Special is het ultieme activiteiten programma voor jong en oud en uitermate geschikt voor een groot gezelschap.

Tijdens dit programma nodigt het ActionPlanet team je uit om deel te nemen aan een offroad programma op de Quads en/of met 4WD’s zoals een Landrover Defender of een Mercedes G-Klasse. Deelnemers met “arendsogen” kunnen hun krachten meten tijdens een sportief moment op onze boogschietrange en omdat het heel gezond is om de lachspieren aan het werk te zetten dagen we in elke ronde een aantal deelnemers uit om als echte zwaarlijvige japanners een buikige strijd te leveren tijdens het Sumoworstelen.

Geen zin om actief mee te doen? De deelnemers kunnen altijd een paar trouwe supporters gebruiken! Omdat we weten dat een middag vol met sport en spel voor lekkere trek zorgt, verzorgen wij aansluitend een heerlijke BBQ en kan er onder het genot van een hapje en drankje heerlijk worden nagepraat over een dag vol actie en avontuur!

vanaf 80 deelnemers
6,5 uur durend programma
inclusief welkomstdrankje en pauzedrankje, BBQ en drankarrangement
Vraag offerte aan