ActionPlanet staat voor gastvrijheid, gezelligheid, dynamiek, veiligheid en creativiteit. Dat betekent dat gasten zelf nergens naar om hoeven te kijken.

Het ActionPlanet team wordt gedreven door plezier in de dingen die je samen doet en het outdoorterrein.
Het evenemententerrein in Velsen-Zuid doet je even vergeten dat je je middenin de Randstad bevindt.

Mensen vergeten vaak dat je de ruimte moet krijgen om plezier te kunnen hebben. Onze maatschappij is gejaagd en laat te weinig ruimte om echt te ontspannen.

ActionPlanet gelooft erin dat echt plezier beleven samen met anderen alleen maar mogelijk is als je zodra je bij ons de poort binnenkomt het gevoel hebt dat je in een andere wereld stapt waar je alle remmen los kunt gooien (figuurlijk), waar de beslommeringen van elke dag even vergeten kunnen worden.  Als groep maar ook als individu. Ook al kom je met een groep van 99 collega’s het gaat om het plezier en prettige gevoel dat elk individu bij ons beleeft.

ActionPlanet bestaat in juli 2017 10 jaar.

In 2007 zijn we gestart met het organiseren van bedrijfsfeesten en familie uitjes op het outdoor terrein aan de Laaglandersluisweg in Velsen-Zuid.

We hadden geen voorzieningen zoals restaurant met terras en ontvingen onze gasten in partytents met minimale middelen in de hoop dat de tenten niet weg zouden waaien.

Voor elk evenement waren we druk doende met opbouw van de dag en aan het eind alles weer afbouwen. Hard werken en een bijzondere tijd om op terug te kijken.

In 2013 kregen we de kans om ons op de outdoorlocatie te vestigen en een sfeervolle ontvangstruimte met terras te realiseren.

Hier voelen we ons als een vis op het water en hopen u daar ook eens te verwelkomen.