ActionPlanet staat voor gastvrijheid, gezelligheid, dynamiek, veiligheid en creativiteit. Dat betekent dat gasten zelf nergens naar om hoeven te kijken.

Het ActionPlanet team wordt gedreven door plezier in de dingen die je samen doet en het outdoorterrein.
Het evenemententerrein in Velsen-Zuid doet je even vergeten dat je je middenin de Randstad bevindt.

Mensen vergeten vaak dat je de ruimte moet krijgen om plezier te kunnen hebben. Onze maatschappij is gejaagd en laat te weinig ruimte om echt te ontspannen.

ActionPlanet gelooft erin dat echt plezier beleven samen met anderen alleen maar mogelijk is als je zodra je bij ons de poort binnenkomt het gevoel hebt dat je in een andere wereld stapt waar je alle remmen los kunt gooien (figuurlijk), waar de beslommeringen van elke dag even vergeten kunnen worden.  Als groep maar ook als individu. Ook al kom je met een groep van 99 collega’s het gaat om het plezier en prettige gevoel dat elk individu bij ons beleeft.

Na ruim 10 jaar hebben wij onze handtekening gezet onder het felbegeerde ondererfpachtcontract met Recreatiegebied Spaarnwoude.

De afgelopen jaren is er achter de schermen hard gewerkt om op dit punt aan te komen en nu is het dan zover. Dit is echt wel iets om trots op te zijn, samen met Gemeente Velsen en de beheerders van Spaarnwoude hebben we iets moois gecreerd wat uniek is voor Nederlandse begrippen. Een 8 hectare grote evenementen locatie met volop kansen op offroad rijden.

Met een ondererfpacht contract in de knip hebben we in ieder geval tot 2043 de ruimte om te doen waar we goed in zijn. Speciale momenten verzorgen voor iedereen die gek is op lekker outdoor bezig zijn.

We hopen dat we jullie, onze trouwe gasten nog vaak mogen zien in de jaren die voor ons liggen.