Spring naar inhoud

Quadrijden voor kinderen 10-14 jr.

Het Stoerste kinderfeestje van Nederland!

20140525_152644

Ben je 10 jaar of ouder, langer dan 1.50m en ben je op zoek naar een leuk verjaardagsfeest of wil je gewoon met je vrienden of vriendinnen iets heel gaafs doen? Dan denk ik dat Quadrijden echt iets voor jou is.

Nadat je van ons de geheimen van de Quad hebt geleerd mag je een voor een, een rit maken op ons funparcours. Scherpe bochten, een kantelbrug, chicanes, bruggen en heuvelsmaken dit tot een echte uitdaging. Voor het eerst op een gemotoriseerd voertuig leer je behendig om te gaan met de quad, achteruit inparkeren, schakelen en scherp sturen. Er wordt regelmatig gewisseld in de pitlane en je vrienden en vriendinnen juichen je toe.

De veiligheid van de kinderen staat bij ons hoog in het vaandel. Onze instructeurs houden de kids nauwlettend in de gaten maar zonder de pret en de spanning te drukken. Bij twijfel zullen we u vragen om langs te komen zodat we kunnen beoordelen of uw kind en zijn of haar vriendjes groot en sterk genoeg zijn.

Programma: (andere starttijden: 10.00, 12.00, 16.00 en 18.00 uur)

14.00 uur: Voorbereiding op de activiteit: passen helmen, uitleg bediening van de quad
14.30 uur: Oefenrondes incl. remproef, bochtentechniek en achteruitrijden
15.00 uur: Cooling down the engines:
15.15 uur: Start heats op fun parcours (max 4 kids tegelijk in het parcours)
16.00 uur: Einde quadrijden
We verzoeken u een half uur voor aanvang aanwezig te zijn.

Kosten: € 19,50 p.p. bij minimaal 8 kids of minimumbedrag van € 156,-)
Inclusief: Gebruik 4 quads, helmen, funparcours, 3 heats van 5 minuten plus introductieronde, begeleiding,
Exclusief: : cooling down incl. drankje en zakje chips € 2,00 p.p., Broodje hamburger + patates frites + drankje + ijsje € 7,50 p.p. stoere taart € 27,50 (voor plm 10 kids, incl. miniatuurquad) overall en laarzen € 3,- pp

Veiligheid: Minimale lengte voor deelname is 1.50m. De veiligheid van de kinderen staat bij ons hoog in het vaandel. Onze instructeurs houden de kids nauwlettend in de gaten, zonder de pret te drukken. Bij twijfel zullen we u vragen om langs te komen zodat we kunnen beoordelen of uw kind en zijn of haar vriendjes groot en sterk genoeg zijn.

Uitbreiding: Voor kinderpartijtjes met meer dan 8 personen kunnen we het programma uitbreiden met boogschieten of bijvoorbeeld onze zeskamp JUST FUN

Kledingadvies: Omdat Quadrijden een actieve en sportieve bezigheid is raden wij je aan comfortabele kleding aan te doen en stevige schoenen.

Wilt u reserveren of heeft u nog vragen? Vul dan onderstaand offerte formulier in of bel naar 023-5392650

Offerte Aanvraag