€ 195,00 incl. btw pp

Driedaags arrangement Spaarnwoude

Onder het motto, Even helemaal weg is helemaal niet zo ver weg,  maakt u kennis met diverse facetten van Spaarnwoude.

Droompark Buitenhuizen
Op vrijdag checkt u in bij Droompark Buitenhuizen

Dit park ligt midden in het weelderige natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude, niet ver van Schiphol. DroomPark Buitenhuizen biedt plaats aan circa 200 luxe, zeer comfortabele chalets en bungalows en heeft een apart kampeergedeelte met een groot aantal royale kampeerplaatsen.

Snowplanet: (SnowWorld)
Dit wordt geen lui weekend want op zaterdag wordt u al om 10.00 uur verwacht bij SnowPlanet voor een uurtje indoor genieten van de sneeuw. SnowPlanet biedt alle faciliteiten voor het perfecte dagje uit met uw gezin, familie of bedrijf. Het evenementencomplex beschikt, naast de twee pistes, over diverse restaurants, feestzalen, vergaderzalen, twee terrassen, een après-ski café en een gespecialiseerde wintersportwinkel.

De rest van de dag vult u naar eigen inzicht in zodat u lekker kunt bijkomen van deze beleving en energie kunt opdoen voor de ActionSunday bij ActionPlanet.

ActionPlanet:

Zondag word je verwacht in het stoere restaurant van ActionPlanet. Om 12.00 uur staan namelijk de pretmakers van ActionPlanet voor u klaar voor een onvergetelijke offroad quad toer op de grootste quadbaan van Nederland.

3 daags programma
minimaal 6 personen
Vraag offerte aan