€120,60 excl. btw / €137,30 incl. btw pp

4 Wielen Fun en RIB varen

4×4 terreinrijden, quadrijden en powerboatvaren

Wil je een uitje speciaal voor stoere vrouwen of mannen? Dan is het combiprogramma 4 Wielen Fun en powerboatvaren echt iets voor jou. Tijdens dit uitje maak je kennis met de kracht van onze 4×4 voertuigen en ga je uit je dak op een van onze quads. Met terreinrijden gaat het niet om de snelheid maar om de beheersing van de wagen. Met de juiste technieken rijd je zonder problemen tegen de schuine wand of door een waterbak. Een quad is niet zomaar een voertuig. Het is een stoere, vierwielige motorfiets die zeer geschikt is om lekker op rond te crossen.

Of ben je een waterrat? Bij onze Offshore R.I.B. Experience beleef je hoe het is om de golven te trotseren met een originele Rubson Raid Turquoise Powerboat voorzien van 250PK met een topsnelheid van meer dan 90 km/uur. RIB varen is een unieke, uitdagende en spectaculaire activiteit op open zee en echt iets wat je moet hebben meegemaakt met collega´s of vrienden. Voel de adrenaline door je lichaam stromen en ervaar de krachten van wind en water. We halen tijdens het varen hoge snelheden en laten je zien wat allemaal mogelijk is met een rib powerboat. Als je liever een wat rustigere toertocht wilt maken dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Het rib varen of powerboat varen is daarmee geschikt voor iedereen, man of vrouw en van jong tot oud.

Bij aankomst op onze evenementenlocatie krijgt u van de gecertificeerde kapitein een korte introductie over het RIB varen en vertellen we u alle ‘ins & outs’ van het Offroad rijden met zowel auto’s als Quads. Na deze introductie gaat u in twee rondes deelnemen aan de activiteiten van uw keuze.

vanaf 90 deelnemers
6 uur durend programma
inclusief welkomstdrankje en pauzedrankje
Vraag offerte aan