€ 65,51 excl. btw / € 71,45 incl. btw p.p.

Family Action Day

Heeft u iets te vieren? Oma wordt 100 of u ziet Abraham of Sarah en wilt u dit niet ongemerkt voorbij laten gaan?
Zoekt u een locatie waar u ongedwongen samen kunt zijn, in een veilige omgeving waar u ook iets actiefs kunt doen? Misschien zelfs de dag afsluiten met een borreluurtje of BBQ?

Misschien is Family Action Day  dan iets voor u. Dit bevat alle ingrediënten: Opa en oma kunnen lekker genieten van het gezin vanuit een luie stoel, de kleintjes doen samen met papa en mama mee aan de zeskampspelletjes en de jongelui en volwassenen rijden op een quad.

De middag begint met een inloop in ons restaurant met ontvangst met kopje koffie of thee (limonade voor de kleintjes) en gebak. Na ongeveer een uur zal de gastheer of gastvrouw het gezelschap uitleggen welke activiteiten we allemaal voor u in petto hebben en gaat u zich voorbereiden op de activiteiten.

In twee rondes kunt u meedoen aan de zeskampspelletjes en quadrijden, omdat je geen rijbewijs nodig hebt is de experience geschikt voor onervaren enthousiastelingen vanaf 10 jaar, man of vrouw, jong en oud. Heeft u geen zin om mee te doen? Geen punt, we hebben ook altijd enthousiast publiek nodig.

vanaf 20 personen
4,5 uur durend programma
inclusief welkomstdrankje en drankje tijdens activiteit
Vraag offerte aan