€ 175,- p.p.

Junior Quad training

Voor alle jonge Quad fanaten en toekomstige professionals bieden wij het speciale 10 ritten programma aan. Het door ActionPlanet ontwikkelde 10 rittensysteem is een introductie op het Quad rijden voor iedereen vanaf 10 jaar. Het programma is zo opgebouwd dat er in elke rit nieuwe Quad rijvaardigheden opgedaan worden. Het begint bij de bediening van de Quad, daarna het uitdagende bochtenwerk, en natuurlijk uitgebreid toeren over het offroad terrein. Alles wordt op een speelse manier uitgelegd.

Na elke training ontvangt de deelnemer een stempel als bewijs van deelname. In de volgende rit staat er een nieuwe uitdaging te wachten met als doel een goede beheersing van de Quad. De 10 Rittenkaart is de beste manier om stapsgewijs de wereld van het Quad rijden te ontdekken.

Elke woensdag van 15.30 tot 16.30 uur kun je deelnemen aan de Quad instructie. Reserveren is nu al mogelijk voor iedereen die 10 jaar en ouder is.

Heb je nog geen 10 rittenkaart? Dan kun je deze bestellen via info@actionplanet.nl. Vermeld in je mail wel je naam, geboortedatum en telefoonnummer.

De ultieme kans voor jonge coureurs om stapsgewijs het offroad rijden onder de knie te krijgen met een professionele instructeur. Neem voor meer informatie contact met ons op, wij helpen u graag verder!

vanaf 1 persoon
1 uur
Vraag offerte aan