€ 120,40 excl btw/€ 140,45 incl btw pp

Legerrally en Quad fun

Dit teamuitje start bij ActionPlanet, onze unieke locatie midden in het groene en bosrijke natuurgebied Spaarnwoude (nabij Amsterdam & Haarlem).

Na ontvangst treedt “Jan Soldaat” binnen voor de briefing. Zodra de teamindeling bekend is gemaakt ontvangt ieder team een koffer met luchtverkenningfoto’s, kaarten en instructies van het hoofdkwartier.
De rally kan beginnen.

De teams gaan nu richting de legervoertuigen waarvan er een aantal meer dan 60 jaar oud zijn! Bij het aanschouwen van de oude legervoertuigen waant u zich even terug in de tijd. Geloof het of niet, u kruipt zelf achter het stuur en manoeuvreert deze stoere wagens met uw team door kleine dorpjes en over slingerende landweggetjes.

Ieder voertuig krijgt een instructeur mee die u alles over het voertuig en het gebied weet te vertellen. De opdrachten en instructies voeren de teams langs diverse forten en objecten uit de “Stelling van Amsterdam”. De taak is om de verdachte bouwwerken te lokaliseren en om de verkregen vragen te beantwoorden.

Terug aangekomen op de startlocatie staan de quads al klaar. Met deze 4×4 voertuigen zult u een echte spectaculaire activiteit gaan beleven. Het quad rijden begint uiteraard met een instructie voor alle deelnemers.

Hier zal snel duidelijk worden dat het niet om een gewoon rondje rijden gaat, maar een sensationele en spectaculaire rit. Vol gas op een quad over heuvels, door water en om diverse obstakels heen!
Een rijbewijs is een pre, maar niet perse nodig bij dit onderdeel. Enig inzicht in het besturen van een gemotoriseerd voertuig is wél gewenst.

vanaf 16 personen
4,5 uur durend programma
inclusief welkomstdrankje en pauzedrankje
Vraag offerte aan