Vanaf € 5,50

Ontdek Spaarnwoude Park

Zondag 2 april is de start van het nieuwe buiten seizoen! Tijdens de seizoensopening  is het mogelijk om alles wat ActionPlanet aanbiedt uit te proberen tegen een gereduceerd tarief. Zo is het voor iedereen mogelijk een dagje pret te maken. Kom gezellig met je vader en moeder, vriendjes en vriendinnetjes, partner of vriendengroepje meedoen aan een ronde boogschieten, quad rijden, de expeditie robinson, de stormbaan of aan het powerturnen. Of maak een toer met het hele gezin in een echte 4×4 auto.

Op dezelfde dag organiseren de ondernemers en het recreatieschap Ontdek Spaarnwoude Park! Vorig jaar was het evenement een groot succes met meer dan 1000 deelnemers die een van de 30 gratis activiteiten beleefden. Deze activiteiten geven gezinnen uit de regio’s Amsterdam, Haarlemmermeer, Haarlem en Velsen de kans om Spaarnwoude te (her)ontdekken. In dit kader is deelname aan de Stormbaan gratis.

Schrijf je via onderstaande link in:

Vanaf 1 persoon
Elk uur start een nieuwe ronde
Diverse activiteiten!
Toegang is gratis, je betaalt alleen voor deelname
Goed om te weten:

Let op vooraf reserveren is verplicht. Gaat u alleen mee als begeleider? Boek dan een 'gratis' ticket voor toeschouwers


De online inschrijving is geopend tot en met woensdag 29 maart.  Daarna is het alleen nog mogelijk om op de dag zelf in te schrijven activiteiten afhankelijk van de drukte.


We raden u aan om kleding en schoeisel te dragen die tegen een stootje kunnen en vies mag worden.


Drankjes en lunch zijn niet inbegrepen. De keuken is open van 10.00 tot 17.00 uur.


Nadat u uw reservering heeft geplaatst plannen wij de activiteiten passend achter elkaar in vanaf het door u gekozen tijdstip en op of voor a.s. sturen we u het definitieve programma via de mail. Uw programma wordt bepaald door de keuzes die u maakt bij het plaatsen van de reservering.