€115,25 excl. btw € 127,45 incl. btw p.p.

Op avontuur in Spaarnwoude

Met stalen ros naar skibaan en quad experience

Met de e-LoopFiets rijd je de natuur tegemoet in Spaarnwoude. De route brengt je bij SnowPlanet waar je op je ski’s of snowboard de piste af zoeft, om daarna te loopfietsen richting ‘Onder de Platanen’ voor de Lunch met aansluitend een groot quad-avontuur bij ActionPlanet.

Met de e-LoopFiets (lopifit) beleef je vanuit Kennemer LoopFiets innovatie en fun met een combinatie van lopen en fietsen. Met een lichte loopbeweging zet je de (lopende)band in beweging en wandel je eenvoudig met een snelheid van 10-25 km p/u, terwijl  je 4-5 km p/u loopt. De loopfiets verbindt IJmuiden en Spaarnwoude en brengt je naar de avontuurlijkste plekken van dit natuurgebied.

Bij SnowPlanet Trek je de ski’s of snowboard aan om van de indoorpistes met echte sneeuw te skiën/snowboarden. Een uur lang zoef je van de piste. Er is een kleine piste voor beginners en een steile piste voor gevorderden.

Onder de Platanen ligt midden in het prachtige recreatiegebied Spaarnwoude en biedt een (h)eerlijke lunch op het terras, letterlijk onder mooie dak platanen of in het gezellige restaurant.

Bij ActionPlanet vind je alles wat offroad rijden spannend maakt. Met een geweldig quadparcours en een terrein voor 4×4 terrein. Na de lunch kun je terecht voor een offroad event met een quad experience.

vanaf 9 personen
dagvullend programma
incl. diverse lunch en drankjes
Vraag offerte aan