Vanaf € 3,00!

Pinksteractie ActionPlanet Spaarnwoude

Op zoek naar een leuke activiteit in het Pinksterweekend? Schrijf je dan in voor de Pinksteractie op maandag 24 mei a.s.

Op 2e Pinksterdag, (maandag 24 mei) is het mogelijk om alles wat ActionPlanet aanbiedt uit te proberen. Door al onze activiteiten aan te bieden voor een gereduceerd tarief is het echt voor iedereen mogelijk om zich een dagje te vermaken bij ActionPlanet Spaarnwoude. Kom gezellig met je eigen huishouden of partner meedoen aan een ronde boogschieten, quad rijden, de expeditie robinson, de stormbaan, een mini-offroadvoertuig besturen bij de RC Planet crawlers of schatzoeken. Wegens Corona moet je je vooraf wel even opgeven, maar daarna kan de fun beginnen!

Vanaf 1 persoon
Elk uur start een nieuwe ronde
Diverse activiteiten!
Toegang is gratis, je betaalt alleen voor deelname
Goed om te weten:

Let op vooraf reserveren is verplicht. Afhankelijk van de drukte is het mogelijk om op de dag zelf rondes/activiteiten bij te boeken.

Gaat u alleen mee als begeleider? Boek dan een 'gratis' ticket voor toeschouwers


We raden u aan om kleding en schoeisel te dragen die tegen een stootje kunnen en vies mag worden.


Gebruik van zelf meegebrachte consumpties is niet toegestaan. De keuken is open van 11.00 tot 16.00 uur. U kunt uw bestelling bij aankomst plaatsen en uw eigen lunchtijd afspreken.


Na reservering van het arrangement ontvangt u uw eigen programma en de informatie die nodig is om u goed voor te bereiden op een gezellige dag.