€ 74,57 excl. btw / € 85,00 incl. btw p.p.

Powerboat varen en 4WD combi

HET PROGRAMMA VOL BRULLENDE MOTOREN

Tijdens dit uitje kunnen zowel de landrotten als de waterratten zich lekker uitleven. Hét programma vol actie en avontuur! Tijdens onze RIB Experience beleef je hoe het is om de golven te trotseren met een originele Rubson Raid Turquoise Powerboat voorzien van 250PK outboardmotor.

RIB varen is een unieke, uitdagende en spectaculaire activiteit op open zee en echt iets wat je moet hebben meegemaakt met collega´s, vrienden/vriendinnen. Voel de adrenaline door je lichaam stromen en ervaar de krachten van wind en water. We halen tijdens het varen hoge snelheden en laten je zien wat allemaal mogelijk is met een rib powerboat. Als je liever een wat rustigere toertocht wilt maken dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Het rib varen of powerboat varen is daarmee geschikt voor iedereen, man of vrouw en van jong tot oud. Bij aankomst op locatie krijgt u van de gecertificeerde kapitein een korte introductie over het RIB varen en krijgt een ieder een reddingsvest. Nadat er rustig wordt weggevaren zal de gaskraan op open zee helemaal open gaan en laten wij voor de liefhebbers de motoren flink brullen en vliegen met hoge snelheid over de golven.

Na deze sensatie op de Noordzee keren we terug naar onze locatie in Spaarnwoude. Hier vindt u alles wat offroad rijden spannend maakt. Zand, modder, heuvels en afdalingen ….. Power en Control zijn keywoorden voor optimale controle en beheersing van een 4×4 voertuig. Samen met uw team ontdekt u onder begeleiding van professionele instructeurs uw offroad rijvaardigheden en techniek in wisselende situaties.

vanaf 40 personen
5 uur durend programma
inclusief welkomstdrankje en versnaperingen aan boord
Vraag offerte aan