€ 185,- p.p. excl.btw

Quad Rijvaardigheidstraining

ActionPlanet verzorgt Quad Rijvaardigheidstrainingen voor iedereen die recreatief of professioneel gebruik maakt van een quad.  De E.A.S.I. in Engeland  (European ATV Safety Institute) is al jarenlang actief in het verzorgen van trainingen  zodat mensen die recreatief of voor het uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden een Quad rijden dit met de nodige vaardigheden doen. ActionPlanet is als enige in Nederland in staat om deze officiële training volgens E.A.S.I. standaard met officieel internationaal erkend diploma te verzorgen.

De E.A.S.I. promoot veilig en verantwoord gebruik van de Quads en wordt door alle grote importeurs zoals Honda, Kawasaki, Yamaha, Polaris en Suzuki erkend.
Kijk voor meer informatie op www.quadsafety.org

Voor wie?
Maakt u tijdens de uitvoering van uw werk als muskusrattenbestrijder of beheerder van een buitengebied regelmatig gebruik van een quad dan raden we u aan om deze kennismakingstraining bij ons te volgen.

Wilt u zich optimaal en veilig voorbereiden op uw vakantie, dan is de Quad Rijvaardigheidstraining een verstandige keuze. In het buitenland zijn er tal van mogelijkheden om quad te rijden. Als u of uw kinderen niet zo bekend bent met het quad rijden kunt u de tocht wel alvast voorbereiden. In het Nederlands is het makkelijker te begrijpen en leert u hoe u de quad dient te bedienen en hanteren. ActionPlanet zorgt dat u goed voorbereid aan uw tocht begint.

6 personen
4 uur durende training
Vraag offerte aan