€ 53,00 incl btw/€ 45,67 excl.btw pp

Shooting range en Powerturn

SHOOTING RANGE 

In de shooting range heeft u de keuze uit boogschieten, blaaspijpschieten en luchtbuks schieten
Sinds de Olympische Spelen van 2012 zit Boogschieten als sport behoorlijk in de lift. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat er op tal van locaties in Nederland deze concentratiesport te beoefenen is.
Ervaar de lol en de spanning van het blaaspijp schieten! Misschien heeft u het als kind weleens gedaan, pijltjes of besjes wegschieten met een pvc buis. Tijdens onze workshop blaaspijp schieten gaat het net even anders. Bij ActionPlanet wordt er namelijk geschoten met serieuze pijlen van hout of aluminium.
Luchtbuks schieten is een erg leuke en uitdagende activiteit die je samen in een groep kunt beleven. Een enerverende belevenis met collega’s vrienden.
Na een warming up, waarin je houding, de juiste techniek en het richtingsgevoel aan de orde komen kun je je lekker actief uitleven.

POWERTURN

Dit zeer leuke voertuig kenmerkt zich door het ontbreken van een stuur. De Powerturn is voorzien van twee motoren die elk een achterwiel aandrijven. Met twee personen kunt u dit voertuig besturen door meer of minder gas te geven middels een joystick. Geeft u tegelijk en evenveel gas dan gaat de Powerturn rechtdoor. Geeft één van u gas bij of neemt u gas terug dan maakt de Powerturn een bocht.

Een perfecte dagbesteding voor een bedrijfsuitje of als teamuitje, maar ook gezellig als vriendenuitje of vrijgezellenfeest. Voordat jullie starten met de activiteiten leggen de instructeurs uit wat de bedoeling is en geven zij tips voor veilige deelname. Verdeeld over twee rondes kan iedereen meedoen aan de activiteiten in de Shooting range en de Powerturn.

4 uur durend programma
minimaal 40 personen
incl. 3 drankjes en bittergarnituur
Vraag offerte aan