€ 55,09 excl. btw / € 58,40 incl. btw p.p.

Stoer en sportief uitje

Samenwerking, doelgerichtheid en gezelligheid zijn een aantal van de keywoorden die terugkomen tijdens onze semi-sportieve zeskamp. Samen met je vrienden en collega’s ga je in een ontspannen sfeer de strijd aan tijdens onze Expeditie Robinson. Verdeeld over meerdere rondes zal iedereen meedoen aan de zeskamp, maar stap je ook op de Quad en verken je het terrein met ongeëvenaard plezier.

Quadrijden is spectaculair en uitdagend. Met je vrienden of collega´s lekker crossen onder professionele begeleiding. Ervaar in Amsterdam – Spaarnwoude hoe het voelt om vrijwel iedere hindernis te kunnen nemen in het terrein waar we losgaan met deze geweldige power voertuigjes. Het Quad Fun programma is ideaal voor vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes. Omdat je geen rijbewijs nodig hebt, is de Experience geschikt voor ervaren (motor)rijders, maar ook voor onervaren enthousiastelingen.

Als je liever een wat rustigere toertocht wilt maken dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Het quadrijden is daarmee geschikt voor iedereen, man of vrouw en van jong tot oud. Bij aankomst op locatie krijgt u van de instructeur een introductie op het quadrijden, een veiligheidsbriefing en krijgt een ieder een warming up en helm en handschoenen. Dan bent u klaar voor een supergave beleving.

vanaf 80 deelnemers
7 uur durend programma
inclusief welkomstdrankje, pauzedrankje en lunch
Vraag offerte aan