€ 18,40 excl. btw / € 19,50 incl. btw p.p.

Sumoworstelen

Het wordt een spannende wedstrijd zonder handen!  Eerst bedenkt ieder team zijn eigen strijdkreet om elkaar mee aan te moedigen. Beide teams geven bij de instructeur aan in welke volgorde zij de teamleden gaan indelen.

Dit zorgt voor onverwachte combinaties. Word je bij naam genoemd? Dan gaat voor jou deze spannende en buikige strijd van start! De teamleden helpen je in het pak en als echte zwaarlijvige japanners gaan jullie de strijd aan om de tegenstander als eerste van de mat te duwen of op de grond te krijgen.

Je mag je tegenstander namelijk alleen maar met je buik en benen te lijf gaan. Dus handjes op de rug……. De winnaars verzamelen zich waarna de afval strijd onder de winnaars jullie nog een ronde verder brengt! Om uiteindelijk de ultieme Sumo worstelaar bekend te kunnen maken! En wat blijkt? Niet altijd de sterkste wint deze hilarische strijd!

Met grote pakken en helmen lijkt u net een echte Japanse Sumo-master. Probeer uw tegenstander op de grond te krijgen en u hebt al snel een punt. Omstanders moedigen aan om de echte vechtlust naar boven te halen.

vanaf 20 personen
2 uur durend programma
inclusief welkomstdrankje en drankje tijdens activiteit
Vraag offerte aan