€ 33,67 excl. btw / €36,25 incl. btw p.p.

Vergaderen

VERGADEREN IN HET GROEN

ActionPlanet, een stoere vergaderparel middenin het groen. Wanneer u op zoek bent naar een inspirerende locatie waar u alle ruimte heeft om samen met uw collega´s tot een goed eindresultaat te komen, dan bent u bij ons aan het goede adres.  Even lekker in de buitenlucht de zinnen verzetten met een van onze activiteiten naar keuze doet het bloed door de aderen stromen en je staat weer open voor nieuwe ideeën. In de ochtend is ons sfeervolle restaurant speciaal voor u gereserveerd en na een stevige lunch gaat u naar buiten voor een activiteit van uw keuze. Wilt u elkaars grenzen opzoeken dan is de zeskamp een aanrader. Of wilt u iets heel bijzonders doen? Kies dan voor de Fourwheeldrive Experience.

4-uurs vergaderarrangement
Onbeperkt, koffie, thee, ijswater
Verse lekkernij & lunchbuffet
Vraag offerte aan
Goed om te weten:

Inrichting en sfeer: ActionPlanet is gelegen in Spaarnwoude tussen Haarlem en Amsterdam. U bent vrij om tussen uw vergadering door een heerlijke wandeling te maken over ons ruim 7,5 hectare groot outdoor terrein of in Spaarnwoude.


Ons stoere restaurant is geschikt voor maximaal 100 personen.


Ligging en omgeving: ActionPlanet ligt middenin het recreatiegebied Spaarnwoude. Met de auto zijn we makkelijk bereikbaar vanaf de A9 of A22, afrit IJmuiden


Er is een bushalte op ongeveer 10 minuten wandelen. Het dichtsbijzijnde treinstation is in Driehuis. Er is (gratis) parkeergelegenheid op het outdoorterrein. U bevindt zich midden in de natuur.


Eten en drinken: Bij het gebruik van de vergaderzaal zijn koffie, thee en water bij de prijs inbegrepen bij minimaal 10 personen.


Als luncharrangement bieden wij u verschillende varianten aan: van eenvoudig tot luxe met of zonder een warme snack of kopje soep. Voor grotere maaltijd of borrels zijn er diverse mogelijkheden. Raadpleeg daarvoor onze menukaart.


Overnachten: Voor overnachting in de omgeving van ActionPlanet zijn er verschillende mogelijkheden. In Velsen vindt u diverse hotels. Zo kunt u ook meerdaagse bijeenkomsten organiseren ActionPlanet.


Gebruik van zelf meegebrachte consumpties is niet toegestaan.