4×4 Wensdag

Om maar direct met de deur in huis te vallen: die 4×4 Wensdag staat gepland op 15 maart 2020!

Iemand die al jaren begaan is met het lot van ernstig zieke kinderen, al dan niet met een blijvende dan wel levensbedreigende ziekte, is Ferdinand (Ferry) Deen. Hij heeft zijn gedachten omgezet in daden en organiseert al vanaf 2009! ieder jaar een 4×4 Wensdag voor deze zieke kinderen. En 15 maart 2020 is het weer zover en organiseert Ferry, in nauwe samenwerking met ActionPlanet de 4×4 Wensdag van 2020. Kinderen met een beperking en ongeacht hun leeftijd zijn die dag vanaf 10.00 uur welkom op het terrein van ActionPlanet. De hele dag (van 10.00 tot 16.30) is er van alles voor hen te doen, meer dan voldoende om even die vervelende, nare ziekte die ze hebben te doen vergeten. En weet je wat? Hun broertjes en zusjes mogen ook mee! “Ieder kind heeft het recht om gelukkig te zijn” is vanaf het ontstaan van de 4×4 wensdag het motto van Ferry Deen.

Ervaringsdeskundige. Rondrijden in zo’n stoere 4×4 en door de modder vinden ze allemaal prachtig weten Ferry en zijn medewerkers uit ervaring, zelfs al hebben kinderen een visuele beperking. Maar het is niet de hele dag alleen maar rijden in een 4×4. Als ze iets anders willen doen zijn er verschillende andere spelletjes, als bijvoorbeeld op blikken gooien met een bal of springen op een springkussen. En wie weet komt er een heuse clown de dag opluisteren! Omkomen van de honger of dorst zullen ze ook niet, want ze krijgen een strippenkaart voor consumpties!

Quadrijden: Voor de familie is er ook voldoende te beleven! Zo kan je al voor €5,- euro 10 minuten quad rijden!

Heb jij zin om te helpen of wil je iemand melden voor de 4×4 Wensdag, dan neem je contact op via de mail. Het mailadres is: info@4x4wensdag.nl