Nieuwsupdate Motordagen 2020

Beste motorrijders,

2020 loopt bijna ten einde en we hebben nog maar een paar offroad dagen te gaan waarvoor jullie je kunnen aanmelden.

Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor de offroad dag voor zondag 6 december a.s.  De inschrijving voor deze dag is geopend voor motorrijders en quadrijders.

Uit gesprekken met jullie op 22 november jl. begrepen we dat het goed is verlopen en daarom gaan we deze combi dag dit jaar nog êên keer herhalen op zondag 6 december.

Omwille van jullie veiligheid zullen we aparte rondes houden voor de quadrijders en voor de motorrijders en het maximum aantal rijders per groep beperken.

In 2021 gaan we de quad en motordagen weer gewoon gescheiden aanbieden.

EN DAN NOG EVEN DIT..

Omdat er zoveel animo is voor de motordagen hebben we besloten dat het in 2021 niet meer mogelijk is om een paar dagen van tevoren te annuleren. Je kunt tot 7 dagen voor de geplande datum via ons annuleren en zullen jouw tegoed reserveren voor een volgende keer.

Des te meer reden dus om  je aan te melden voor de facebook groep Motorrijders ActionPlanet. Via deze facebook groep kunnen jullie je tickets aanbieden wanneer je zelf verhinderd bent.

Als we al jouw gegevens hebben zullen we je toelaten tot de groep. Mocht dat niet zo zijn, dan zullen we jou verzoeken om je eerst via de website in te schrijven voor een motordag.

Voor vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief kun je altijd mailen of bellen.
Tot ziens op een van de volgende  motordagen.
Het ActionPlanet PretTeam