Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie net even buiten de drukte van de randstad?

Een hele dag vergaderen en binnen zitten werkt vaak contra productief. Even lekker in de buitenlucht de zinnen verzetten met een van onze activiteiten naar keuze doet het bloed door de aderen stromen en je staat weer open voor nieuwe ideeën. Onze locatie, halverwege Amsterdam en Haarlem, beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn voor een prettige, ontspannen vergadering en we zijn goed bereikbaar via de A9 en A10 via Haarlem of Amsterdam. Indien gewenst kan uw bijeenkomst afgewisseld worden met een van onze meetingbreakers zoals een offroad quad trial, waarbij je tot aan je enkels in de modder staat of  strijd in teams met en tegen elkaar tijdens een zeskamp..

Inrichting en sfeer: ActionPlanet is gelegen in Spaarnwoude tussen Haarlem en Amsterdam. U bent vrij om tussen uw vergadering door een heerlijke wandeling te maken over ons ruim 7,5 hectare groot outdoor terrein of in Spaarnwoude. Ons stoere restaurant is geschikt voor maximaal 100 personen.

Ligging en omgeving: ActionPlanet ligt middenin het recreatiegebied Spaarnwoude. Met de auto zijn we makkelijk bereikbaar vanaf de A9 of A22, afrit IJmuiden. Er is een bushalte op ongeveer 10 minuten wandelen. Het dichtsbijzijnde treinstation is in Driehuis. Er is (gratis) parkeergelegenheid op het outdoorterrein. U bevindt zich midden in de natuur.

Eten en drinken: Bij het gebruik van de vergaderzaal zijn koffie, thee en water bij de prijs inbegrepen bij minimaal 10 personen. Als luncharrangement bieden wij u verschillende varianten aan: van eenvoudig tot luxe met of zonder een warme snack of kopje soep. Voor grotere maaltijd of borrels zijn er diverse mogelijkheden. Raadpleeg daarvoor onze menukaart.

Overnachten: Voor overnachting in de omgeving van ActionPlanet zijn er verschillende mogelijkheden. In Velsen vindt u diverse hotels. Zo kunt u ook meerdaagse bijeenkomsten organiseren ActionPlanet