Onze locatie middenin de Randstad staat in de top 3 van offroadterreinen in Nederland. Onder het motto #MEERMODDERMEERPRET bieden we de kans aan alle Four Wheel Drive fanaten om in eigen land offroad te gaan.

De mogelijkheden om tijdens een uitje offroad te rijden of met je eigen fourwheeldrive het terrein in te gaan zijn uniek voor Nederlandse begrippen. Naast de grootste quadbaan van Nederland hebben we veel offroadtracks gecreëerd voor alle niveaus, van SUV’s tot geprepareerde voertuigen en voor motoren.

Door intensieve landscaping van het terrein zijn er diverse tracks ontstaan met verschillende moeilijkheidsgraden: Zo organiseren we druk bezochte en jaarlijks terugkerende clubdagen voor o.a. de LandRoverClubHolland, Roan Warrior Challenge, de Mercedes Benz Terreinwagen Club en de Jeep Club Nederland.

Elke laatste zondag van de maand is er gelegenheid om met uw eigen 4×4 kennis te maken met het offroad rijden tijdens de Action Sunday en op elke tweede zondag van de maand is motorminnend Nederland welkom voor een toer over onze locatie.

Wilt u ter voorbereiding op uw vakantie ervaring bij ons opdoen onder begeleiding van ervaren instructeurs, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden, voor quads en 4×4 auto’s.