U vindt ons evenemententerrein middenin Recreatiegebied Spaarnwoude. Het is een prachtig groen terrein van ruim 7,5 hectare groot met heuvels, dalen en mooie grillige paden.
Onze activiteiten zijn uniek voor de Randstad en in sommige opzichten ook voor Nederlandse begrippen. ActionPlanet heeft de grootste quadbaan van Nederland waar iedereen kan ervaren hoe het is om quad te rijden, van jong tot oud. Wil je echt offroad? Dat kan onder begeleiding van ervaren quad instructeurs. De Four Wheel Drive fanaten kunnen hun hart ophalen in de Landrover Defender of Discovery. Natuurlijk zit je zelf achter het stuur.

Naast de offroad activiteiten kunt u bij ons ook terecht voor de leukste teambuilding activiteiten zoals de Expeditie Robinson, boogschieten of de stormbaan.

Wij verzorgen outdoor experiences voor groepen van ieder formaat. Van een middagje met vrienden tot een dag met uw bedrijf.

Na een dag vol actie en pret nodigen wij u graag uit op ons terras of in het restaurant voor een drankje of een smaakvol (BBQ) buffet.

Neem contact op met ons team via mail info@actionplanet.nl of telefoon 023-5392650 en ervaar de mogelijkheden in eigen land.

Of kom gewoon eens langs om een kijkje te nemen. We zijn het hele jaar dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.
Wie weet tot snel! Het ActionPlanet Pretteam