Leren offroad rijden met jouw 4x4, quad of motor?

Heb je altijd al willen leren hoe je nu echt goed in het terrein rijdt? Dan ben je van harte welkom om een of meerdere offroad trainingen bij ActionPlanet te volgen. Want laten we eerlijk zijn: het barst weliswaar van de SUV’s en terreinwagens op de openbare weg, maar hoeveel van die wagens doen nu echt met regelmaat waar ze voor gemaakt zijn? Precies. Vaak heeft dit te maken met het feit dat eigenaren eigenlijk helemaal niet weten hoe ze offroad moeten rijden. Dit is ook echt een kunst apart die je bij ons kunt leren.

ActionPlanet in Spaarnwoude staat al jaren bekend als een waar offroad walhalla. Je kunt bij ons een dag genieten op een quad of in een terreinwagen en wij bieden zelfs dagen waarop je met je eigen quad, motor of auto het terrein in kunt. Daarom bieden wij ook offroad trainingen. Met behulp van deze trainingen krijg je de controle over jouw 4x4 voertuig, quad of motor.

Quad leren rijden

Een quad is het perfecte voertuig om het terrein mee in te gaan. Compact, wendbaar, krachtig: een echte alleskunner. Daarom bieden wij ook offroad trainingen voor de quad aan. Of je nu een beginnende quad rijder of een ervaren rijder bent: wij bieden je altijd een training op een passend niveau.

De quad training basis is perfect geschikt voor mensen die nog niet eerder quad hebben gereden of beschikken over beperkte ervaring. Je leert de basistechnieken die je nodig hebt om je quad veilig en capabel te besturen. Je zult ervaren dat je al zeer snel in staat bent om met je quad door ruig terrein te rijden.

Wil je leren hoe je echt het maximale uit je quad (en jezelf) haalt op een verantwoordde manier? Kies dan voor de quad rijvaardigheidstraining voor professionals. Dit is een training waarin geavanceerde technieken en vaardigheden aan bod komen en je zult leren hoe je echt het maximale uit het voertuig haalt. Deze training is zeer geschikt voor quadrijders die beroepsmatig gebruik maken van een quad.

Quad Rijden
Zelf Quad Rijden op een Offroad Terrein! Maak mee hoe spectaculair en uitdagend het is om zelf quad te rijden. Ben jij klaar om te Scheuren door de modder?

4x4 offroad trainingen

Goed: je hebt een SUV of terreinwagen (of vindt het gewoon gaaf om hierin te rijden), maar hebt nog niet de kennis en vaardigheden om het asfalt te verlaten. In onze basiscursus terreinrijden leer je alles wat je moet weten om je eerste stappen in het onverharde te zetten. Deze offroad training is speciaal voor de onervaren of beginnende offroader.

Uiteraard bieden wij ook offroad trainingen voor mensen die al over enige ervaring en kennis beschikken, maar die willen leren om hun voertuig nog beter te besturen in het terrein. De gevorderde cursus terreinrijden gaat verder daar waar de basiscursus stopt. Leer geavanceerde technieken en manoeuvres om zelfstandig 4x4 te leren rijden.

Je hebt terreinwagens die echte alleskunners zijn. Maar geldt dit ook voor de bestuurder? In de extreme cursus terreinrijden leer je de vaardigheden van de echte pro’s. Dit is de training die je wilt volgen wanneer jij jezelf wilt ontwikkelen tot een hardcore offroader voor wie geen obstakel of pad te veel gevraagd is.

Offroad rijden met je motor

Natuurlijk blijven onze offroad trainingen niet beperkt tot vier wielen. Heb je een terreinwaardige motor? Volg dan onze een offroad training voor motorrijders. Hierin leer je veilig en effectief met je motor offroad te rijden. Je motor beschikt over alle capaciteiten en jij na het volgen van deze training ook.