Voor alle soorten bedrijfsuitjes

U kunt het natuurlijk al afleiden uit onze naam: bij ActionPlanet bent u aan het juiste adres voor een origineel bedrijfsuitje of actief bedrijfsuitje. U vindt bij ons echter meer dan louter spanning en sensatie. Wanneer u uw uitje wilt combineren met een zakelijke aangelegenheid bijvoorbeeld, bent u ook van harte welkom. Wij bieden u alle benodigde faciliteiten voor een vergadering, presentatie, brainstormsessie, productlancering of andere zakelijke meeting, maar ook voor meer feestelijke gelegenheden zoals een personeelsfeest, jubileum, teambuilding event, borrel of ander soort bedrijfsuitje.

Dankzij ons restaurant kan uw bedrijfsuitje ook altijd worden voorzien van een heerlijke lunch, BBQ of borrel. Wij beschikken over een ervaren en enthousiast team dat u graag voorziet in al uw behoeften. Op zakelijk gebied bieden wij u alles wat u nodig hebt: een zaal die aan alle wensen en eisen voldoet, alle benodigde apparatuur (vanzelfsprekend kunt u ook eigen apparatuur aansluiten) en een team dat voorziet in uw behoeften op het gebied van eten en drinken. Daarnaast weten wij als geen ander wat ervoor nodig is om elk bedrijfsuitje echt geslaagd te maken. Wanneer er behoefte is aan actie en (ont)spanning, weten wij precies hoe wij hiervoor moeten zorgen.

Actieve bedrijfsuitjes?

U wilt zorgen voor een bedrijfsuitje dat u en uw collega’s zich nog lang zullen herinneren. Wij bieden u hiervoor alle ingrediënten. Op het fraaie terrein van ActionPlanet kunt u met uw gezelschap namelijk kennismaken met tal van spectaculaire activiteiten, zoals:

De unieke combinatie van zakelijke faciliteiten, alle benodigdheden voor het geven van een feest en tal van mogelijkheden om lekker uit te leven en te werken aan de teamspirit maken van ActionPlanet de place to be voor een geslaagd bedrijfsuitje in de regio Spaarnwoude, Amsterdam of Haarlem.

Bespreek uw wensen met ons

Vanwege de uitgebreide mogelijkheden, kunnen wij u vrijwel altijd een bedrijfsuitje op maat bieden. Hebt u behoefte aan een actief bedrijfsuitje of een origineel bedrijfsuitje dat mensen nog niet eerder hebben meegemaakt?

Bespreek uw wensen met ons. Ons team staat voor u klaar om alle mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen graag in overleg met u voor een op maat gemaakt programma.

Quad Rijden
Quad Rijden