Bij terreinrijden denk je waarschijnlijk aan glibberige modderpoelen, pokdalige bosweggetjes en verraderlijke heuvels. Die vind je niet zo gauw in Nederland.

Of toch wel? Zeker: kom terreinrijden bij ActionPlanet en ervaar het echte offroad gevoel. Wij beschikken over een van de mooiste en beste offroad terreinen van Nederland met diverse tracks die plezier en uitdaging bieden aan iedereen.

Heb je altijd al eens willen weten of het is om terrein te rijden? Wij hebben altijd een passend programma voor jou (en jouw vrienden)

4x4 Offroad
Terreinrijden in Nederland

Terreinrijden in Nederland bij ActionPlanet

Rijd over een willekeurige snelweg en je ziet er elke minuut wel eentje voorbij komen: een terreinwagen of dikke SUV met serieuze terreinvaardigheden. Helaas zijn deze auto’s in Nederland vaak gedoemd tot een leven op het asfalt. Dat kan prima, maar juist in het terrein komen de eigenschappen van dit soort wagens echt naar boven. Ook jij kunt ervaren hoe dat is. Terreinrijden in Nederland doe je bij ActionPlanet.

 

 

4x4 terreinrijden
4x4 terreinrijden

4x4 terreinrijden voor iedereen

Om de thrill van 4x4 terreinrijden mee te maken, hoef je zelf uiteraard niet te beschikken over een geschikt voertuig. Ook hoef je nog geen ervaring te hebben op het gebied van terreinrijden.

Wil je samen met een vriend(in) of familielid de basisbeginselen van het terreinrijden leren? Kies dan voor ons terreinuitje voor 2 waarin een instructeur je leert terreinrijden in een machtige Hummer H1, LandRover Discovery of LandRover Defender: drie van de beste offroad voertuigen ter wereld. Ook hebben wij diverse arrangementen voor grotere groepen, waarbij leren terreinrijden wordt gecombineerd met spannende opdrachten en leuke groepsactiviteiten met de 4x4.

 

Echt leren terreinrijden

Misschien heb je altijd al eens willen terreinrijden en ben je helemaal gelukkig na een van de arrangementen. Maar smaakte dit naar meer. Bij ActionPlanet kun je op ons terrein in Spaarnwoude ook echt leren terreinrijden. Wij bieden je een basiscursus aan waarin je de fundamenten van het terreinrijden eigen maakt. De cursus terreinrijden voor gevorderden leert je gevorderde technieken en in de cursus extreme terreinrijden leer je de echte fijne kneepjes van de kunst van het offroaden, zodat jij het maximale uit de mogelijkheden van de auto leert halen.

 

 

Quad Rijden
Quad Rijden

Iets te heftig? Bedwing het terrein met een quad

Vind je terreinrijden iets te heftig in een 4x4, maar wil je toch ervaren hoe het is om door de blubber te ploegen?

Dat kan. Je kunt bij ons ook met een quad en onder begeleiding van een ervaren instructeur je eerste stappen zetten op het onverharde. Ook quad rijden geeft je een echte offroad thrill.

Quad rijden voor groepen is een te gek uitje. Denk aan een bedrijfsuitje, verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest of andere gelegenheid. Quad rijden voor jongeren is ook zelfs mogelijk.

 

Veel van onze programma’s zijn te combineren met tal van andere activiteiten, hapjes, drankjes of zelfs een heerlijke bbq.

Zoek jij de ultieme plek voor terreinrijden in Nederland? Boek dan het programma van jouw keuze en kom naar Spaarnwoude. Prepare to get dirty.