Offroad rijden, is een fantastische ervaring. Maar kun je eigenlijk wel offroad rijden in Nederland? Jazeker. Ons vlakke landje mag zich dan wellicht niet direct lenen voor een spannend avontuur in een 4x4, quad of motor; dat is op het offroad terrein van ActionPlanet wel anders.

Onze locatie behoort tot de 3 beste offroad terreinen van Nederland, en dat middenin de randstad. Hier kun je terecht om het echte offroad gevoel te krijgen in een SUV, terreinwagen, quad of motor. Deze kun je bij ons huren, maar op vaste momenten in de maand heb je ook de mogelijkheid om met je eigen 4x4 of motor onze tracks te verkennen tijdens de Publieksdagen.

Onder het motto #MEERMODDERMEERPRET bieden we de kans aan alle Four Wheel Drive, quad en motor fanaten om in eigen land offroad te gaan.

Wilt u ter voorbereiding op uw vakantie ervaring bij ons opdoen onder begeleiding van ervaren instructeurs, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden, voor quads, 4×4 auto’s en motoren

Locatieverhuur voor offroad events
Locatieverhuur voor offroad events

De plek voor 4x4 offroad rijden in Nederland

ActionPlanet is de plek voor 4x4 offroad rijden in Nederland. Dat is niet zomaar een claim. Ons terrein wordt onder andere gehuurd door de LandRover Club Holland, de Mercedes-Benz Terreinwagen Club en de Jeep Club Nederland. Zowel LandRover als Mercedes-Benz en Jeep produceren SUV’s en terreinwagens van wereldklasse en leden van de fanclubs kiezen ons terrein om aan hun vaardigheden te werken en de limiet van hun voertuigen op te zoeken (Locatie huren voor een offroad evenement).

 

 

Offroad terrein voor alle voertuigen
Offroad terrein voor alle voertuigen

Verschillende tracks voor alle wagens en niveaus

ActionPlanet beschikt over een van de grootste offroad terreinen van Nederland. Niet alleen dat: ons terrein is speciaal voorzien van diverse tracks. Deze zijn zorgvuldig aangelegd en geprepareerd zodat iedereen met diverse voertuigen en op alle niveaus plezier kan hebben en een uitdaging kan vinden. Dus of je nu beschikt over een SUV of “softroader” en nog geen ervaring hebt met 4x4 Offroad rijden, of dat je een hardcore offroader bezit en al menig terrein hebt bedwongen: ons terrein is voor iedereen geschikt.

 

 

4x4 rijden met een instructeur
4x4 rijden met een instructeur

4x4 rijden met een instructeur

Wil jij weten hoe 4x4 rijden voelt? Wij bieden je die mogelijkheid. Bij ons zijn diverse 4x4 voertuigen te huur. Onder begeleiding van een ervaren en kundige instructeur kun jij leren hoe je met een vierwielaangedreven voertuig zandpaden, waterplassen en hellingen bedwingt. 4x4 rijden is een fantastische ervaring en een geweldige activiteit om samen met vrienden te doen. Dit kan met diverse 4x4’s die wij je bieden, maar ook met quads.

Wil je echt leren terreinrijden? In een tweeënhalf uur durende basiscursus terreinrijden leert onze instructeur je de basisbeginselen in een speciaal geprepareerde terreinwagen. Beschik je al over basisvaardigheden, dan kun je kiezen voor de gevorderde cursus 4x4 rijden. Wie al over ruime ervaring beschikt, kan zijn of haar vaardigheden verder fijnslijpen in een extreme cursus terreinrijden, waarin je het maximale uit het voertuig leert te halen.

 

offroad rijden eigen auto
offroad rijden eigen auto

4x4 rijden met je eigen auto

Heb je zelf een 4x4? Dan profiteer je hier dagelijks van, want een auto met vierwielaandrijving biedt extra grip en veiligheid, vooral onder lastige omstandigheden. Maar om nu te zeggen dat jouw auto in ons land echt op de proef wordt gesteld… Wil je jouw eigen 4x4 eens goed de sporen geven en in een veilige en gecontroleerde omgeving de grens van mens en machine in het terrein opzoeken? Offroad rijden in Nederland met je eigen auto, doe je elke laatste zondag van de maand bij ActionPlanet. Je betaalt slechts 25 euro per voertuig en kunt daarvoor zes uur lang genieten van ons terrein.

 

 

Ook aan motoren is gedacht

Niet alleen SUV’s en terreinwagens voelen zich thuis op onze offroad tracks: met je crossmotor kun jij je natuurlijk ook heerlijk uitleven. Daarom is onze locatie elke tweede zondag van de maand motorminnend Nederland welkom voor een toer over onze locatie.