Midden in de drukte van Noord-Holland ligt Spaarnwoude. Een plek waar je alle ruimte hebt om dingen te doen die jij leuk vindt. Met collega´s, vrienden, familie of gewoon alleen; lekker zorgeloos energie opdoen. Spaarnwoude is een afwisselende plek die voor iedereen iets biedt. Een actieve plek, anders dan anders. Met stoere buitensporten, avontuurlijke tochten en bekende evenementen. Maar ook een plek waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen of het leven op een boerderij kunt ontdekken. Na afloop kun je samen heerlijk eten in één van de vele restaurants en als je een heel weekend in deze oase van groen wilt doorbrengen zijn er allerlei mooie plekjes waar je een overnachting kunt boeken.
Spaarnwoude heeft als onderdeel van de Stelling van Amsterdam een rijke historie, die het combineert met eigentijdse activiteiten voor een breed publiek. Het gebied bruist en geeft je energie. Kom eens kijken en laat je verrassen.
ActionPlanet is een van de evenementenlocaties in Recreatieschap Spaarnwoude en biedt een rijke keuze aan in & outdoor activiteiten die we graag combineren met de activiteiten die onze collega’s in Spaarnwoude te bieden hebben.

Spaarnwoude arrangementen die u via ons kunt boeken: