€ 64,58 excl. btw / € 68,45 incl. btw p.p.

Skien en Quad fun

Een verkoelend uitje voor de zomermaanden. Heerlijk actief skiën of snowboarden op de uitdagende piste van SnowWorld. Alvast oefenen en in de juiste stemming komen voor de wintersport of gewoon om je lekker uit te leven! Ben je benieuwd hoe het is om op een sneeuwscooter te racen? Dan kun je dat eens uitproberen op onze quads in de modder. De bediening van quads en sneeuwscooters is hetzelfde net als de beleving, lekker snelheid maken over een uitdagend parcours samen met je vrienden of collega´s, je zult in korte tijd de grenzen van controle en sensatie leren verkennen door het zelf te doen en te beleven.

Het programma start bij Snowworld , waar het al snel tijd om de piste op te gaan zoeken. Nadat jullie de piste onveilig hebben gemaakt wordt het tijd voor motorische actie en gaan jullie met de auto/lopend (10 minuten lopen) naar ons Offroad terrein voor de Quad Experience.
Na afloop van dit programma is het tijd voor een welverdiend drankje om ervaringen uit te wisselen over deze enerverende belevenis.

vanaf 9 personen
5 uur
Vraag offerte aan