Een vrijgezellenfeest organiseren?

Is het organiseren van een vrijgezellenfeest aan jou toevertrouwd, dan staat je een belangrijke taak te wachten. Zo’n feest moet memorabel worden. Jullie willen allemaal kunnen genieten van een hoop lol in een ongedwongen sfeer. Er moet alle ruimte zijn voor een lolletje, maar ook voor een goed gesprek, als het even kan actie en avontuur en natuurlijk ook lekker eten en drinken. Maar waar vind je dit alles?

Maak je geen zorgen: kom naar ActionPlanet in Spaarnwoude, de plek voor een vrijgezellenfeest in de buurt van Haarlem en Amsterdam.

Een origineel vrijgezellenfeest voor mooie herinneringen

Je bent natuurlijk op zoek naar een vrijgezellenfeest waar jullie met z’n allen nog jaren over zullen praten. Met andere woorden: je wilt een origineel vrijgezellenfeest. Een beetje door de stad slenteren en kroeghoppen kan altijd nog. Ben je op zoek naar een actief vrijgezellenfeest dat uit meer bestaat dan alleen het glas heffen? Dan is ActionPlanet de plek voor jullie.

Op ons terrein in Spaarnwoude is van alles mogelijk. Wij bieden jullie een locatie waar je de hele dag en avond terecht kunt voor spanning, ontspanning en heerlijk eten en drinken.

Paintballen in het bos
Paintballen in het bos

Naar wat voor activiteiten zijn jullie op zoek?

Onze naam is natuurlijk niet voor niets “ActionPlanet”. Voor groepen die op zoek zijn naar een actief vrijgezellenfeest, bieden wij meer dan voldoende uitdaging. Een kleine greep uit ons riante assortiment: lekker met z’n allen quad rijden, ervaren hoe het is om met een echte 4x4 heuvels te bedwingen, maar ook andere sportiviteiten zoals boogschieten of sumoworstelen in speciale fat suits. Wij bieden sowieso een origineel vrijgezellenfeest, ongeacht de wensen.

Niet alles hoeft echter non stop om actie te draaien. Wie even lekker wil relaxen, kan dat ook bij ons doen. Bovendien zullen jullie op het gebied van eten en drinken ook helemaal niets tekort komen. Wij bieden je van alles: van een heerlijke lunch of fijne high tea tot een authentieke BBQ.

Maatwerk leveren, is wat wij graag doen. Ben jij degene die het vrijgezellenfeest organiseert, dan gaan wij graag met je in gesprek.

Schroom niet om je wensen en eisen aan ons voor te leggen; wij kunnen jullie in zeer veel opzichten tegemoet komen en doen er alles aan om te zorgen voor een memorabel vrijgezellenfeest. Loopt de dag ten einde, dan hoeft deze bij ons zeker nog niet voorbij te zijn. Er moet natuurlijk geproost worden en ook dat is bij ActionPlanet geen enkel probleem.

Sumo worstelen
Sumo worstelen

Overnachten in de buurt

We begrijpen dat je na een dag vol spanning en een avond heerlijk eten en drinken er misschien niet meer op te wachten zit om naar huis te gaan. Hoewel wij een populaire locatie zijn voor een vrijgezellenfeest in Spaarnwoude, vrijgezellenfeest voor Haarlem of vrijgezellenfeest voor Amsterdam, mogen wij ook veel groepen van buiten deze regio’s begroeten. Overnachten in de buurt van ActionPlanet is nooit een probleem.

Er zijn talloze hotels in de directe omgeving beschikbaar, waar je eenvoudig naartoe reist per taxi.

Boogschieten
Boogschieten