Bent u op zoek naar een gezellige locatie net even buiten de drukte van de randstad?

[ feest ] [ vergaderen ] [ filmopnames ]  [offroad event ]

Uw eigen locatie voor een feest, bedrijfsmeeting, filmopname, offroad dag of trainingslocatie? Bij ActionPlanet Spaarnwoude bent u daarvoor aan het juiste adres.

ActionPlanet is gelegen in Recreatiegebied Spaarnwoude. Ons ruim 7,5 hectare groot outdoor/offroad terrein is voorzien van een stoer restaurant dat u geheel naar eigen inzicht mag inrichten alsof het uw eigen huiskamer is.

Met de auto zijn we makkelijk bereikbaar vanaf de A9 of A22, afrit IJmuiden. Er is (gratis) parkeergelegenheid op het outdoorterrein. Er is een bushalte op ongeveer 10 minuten wandelen en het dichtsbijzijnde treinstation is in Driehuis.

Bij gebruik van onze locatie verzorgen we graag uw koffieontvangst, hapjes, drankjes en lunch of diner. Voor uw lunch of diner bieden wij u verschillende varianten aan: van eenvoudig tot luxe. Raadpleeg daarvoor onze menukaart.

Voor overnachting in de omgeving van ActionPlanet zijn er verschillende mogelijkheden in Velsen. Van camping tot luxe hotel. Zo kunt u ook meerdaagse bijeenkomsten organiseren ActionPlanet.