De optimale manier optimale teamspirit te creëren?

Wat is er nou leuker dan een uitdagende beleving waar de adrenaline door het lichaam giert en waar nog heel lang over nagepraat gaat worden.

Bij ActionPlanet kun je kiezen uit verschillende uitjes die in het teken staan van teambuilding.  Ervaar hoe het is om samen met uw teamleden een uitdaging aan te gaan tijdens de quad of 4x4 games, expeditie robinson, boogschieten of de stoere stormbaan. Overleg en samenwerken leveren het gewenste resultaat. Na het samenstellen van de teams  strijd u tegen elkaar en met elkaar. Door de gasten te belonen voor hun prestaties creëren we een teamspirit en gezonde competitie. Aan het eind is er een prijsuitreiking plaats voor het winnende team met de meeste punten en de beste beoordeling voor teamspirit.

Meer over Teambuilding?

Teambuilding: het zou iets moeten zijn dat niet alleen je team dichter tot elkaar brengt en de onderlinge relaties en samenwerking bevordert, maar ook een activiteit die leuk is. Eentje die je bijblijft. Iets waar je met plezier aan meedoet en waar iedereen achteraf nog lang over napraat.

De realiteit is dat de meeste mensen bij het horen van de term “teambuilding” al een beetje huiveren. Want in de praktijk zijn teambuilding activiteiten zelden echt leuk of spannend en hebben ze ook lang niet altijd het gewenste effect. Dat kan anders. Ben jij op zoek naar een perfecte gelegenheid om aan het teamgevoel te werken? Neem dan contact op met ActionPlanet.

Wij beloven je een enerverende dag met spanning, competitie en samenwerken terwijl je jouw collega’s op een geheel andere wijze leert kennen.

Bedrijfsuitje voor Teambuilding
Zeg nu zelf: hoe vaak hebt u bedrijfsuitjes meegemaakt die uiteindelijk toch een beetje tegenvielen? Precies. Een bedrijfsuitje moet toch in het teken staan van plezier en van teambuilding? Kom daarom naar ActionPlanet!

Actie en vermaak

Wie heeft ooit bepaald dat teambuilding saai moet zijn? Suffe opdrachten uitvoeren, praten, praten, praten… Daar zit toch niemand op te wachten? Het groepsgevoel versterken terwijl iedereen plezier heeft, grenzen verlegt en samenwerkt: dat is waar je naar op zoek bent. Dat is wat wij bieden.

Wij bieden je outdoor teambuilding activiteiten die garant staan voor een geslaagde dag. ActionPlanet is gespecialiseerd in het aanbieden van activiteiten die zorgen voor een adrenalineboost. Deze zijn perfect te combineren met een teambuilding uitje.

Hoe wij het perfecte teambuilding bedrijfsuitje verzorgen

Bij ons boek je jouw perfecte teambuilding bedrijfsuitje. Hoe wij dit weten? Omdat je kunt kiezen uit tal van activiteiten waar het hele bedrijf enthousiast van wordt.

Je hebt vast wel eens meegemaakt dat er collega’s waren die verveeld langs de kant stonden tijdens een teambuilding event, of die er met de pet naar gooiden omdat ze de activiteit helemaal niets vonden.

Bij ActionPlanet heb je de keuze uit activiteiten waar ieders hart gegarandeerd harder van gaat kloppen (letterlijk en figuurlijk). Wat dacht je van:

Voor welke teamactiviteit je ook kiest: samenwerken en samen problemen oplossen staan altijd centraal. Zo leer je jouw collega’s op een nieuwe manier kennen en werk je echt aan het teamgevoel. Er ontstaan spontaan nieuwe relaties en de hechtere banden zul je zeker terugzien op de werkvloer.

Actieve teambuilding combineren

Wij bieden je dus tal van manieren om te genieten van actieve teambuilding, maar begrijpen ook dat jullie wellicht in alle rust willen brainstormen. Ook daarvoor ben je bij ActionPlanet aan het juiste adres. Wij zijn tevens een vergaderlocatie die van alle gemakken is voorzien. Jouw teambuilding bedrijfsuitje kun je dus combineren met een zakelijk aspect, maar ook bijvoorbeeld met een heerlijke borrel of barbecue.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Ben jij op zoek naar een originele locatie voor een teambuilding activiteit die gegarandeerd aan zal slaan? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder en denken met je mee om tot de perfecte invulling te komen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA