Klaar voor spectaculair quad rijden?

Quad rijden is een geweldige ervaring voor iedereen, jong en oud. Ben je benieuwd naar hoe dit is, of heb je al eens quad gereden en smaakte dat naar meer? Kom naar ActionPlanet! Wij bieden tal van quad experiences. Er zit voor iedereen een geschikt arrangement tussen, of je nu voor het eerst op een quad stapt of al een ervaren rijder bent en op zoek bent naar een uitdaging. Kom quad rijden in Spaarnwoude en geniet met volle teugen.

De Quad Experiences zijn geschikt voor elke gelegenheid en ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of met de vriendenclub. Voor elke doelgroep hebben we een geschikt programma. Er is geen rijbewijs nodig om deel te nemen , maar enige rijvaardigheid en inzicht in het besturen van een gemotoriseerd voertuig is wel gewenst. Lijkt het je leuk om er ook een teambuilding element aan toe te voegen kijk dan eens bij de Quad Pret Caroussel

Quad rijden door de modder
Quad rijden door de modder

Quad rijden mag zonder rijbewijs

Om op een quad te rijden, heb je geen rijbewijs nodig. Je hoeft ook niet de rijbewijs gerechtigde leeftijd te hebben. Iedereen kan bij ons quad rijden, ook kinderen/jongeren vanaf 12 jaar. Kijk maar eens naar onze arrangementen. Rijden op een quad is voor iedereen een spectaculaire activiteit die gegarandeerd zorgt voor een hoop plezier en een adrenalineboost. Het is al geweldig om in je eentje te doen, maar wordt helemaal leuk met een groep. Daarom is dit ook een ideale activiteit voor tal van feesten en gelegenheden. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Quad rijden voor een kinderfeestje
  • Quad rijden op een vrijgezellenfeest
  • Of op een quad stappen tijdens een bedrijfsfeest

Ook als teambuilding activiteit is met z’n allen van de quad genieten een perfecte keuze. Bij ons kun je zelfs vergaderen en daarna een mooie quad tocht maken. Waar je ook voor kiest, ActionPlanet biedt de ideale plek voor quad rijden in Noord-Holland, op misschien wel het mooiste en grootste terrein van het land.

Quad Rijden door het bos
Quad Rijden door het bos

Programma’s voor beginners en gevorderden

Wil je echt goed kennismaken met quad rijden, dan wil je natuurlijk een behoorlijke tijd kunnen genieten op de vierwieler. Dat kan bij ons, op onze locatie in Amsterdam-Spaarnwoude. Bij ons rijd je niet een kwartiertje, zoals op andere plekken vaak gebruikelijk, maar bedwing je een paar uur lang (alleen of terwijl je een quad deelt) het terrein op deze alleskunner om vervolgens moe maar voldaan weer af te stappen.

Het Quad Fun arrangement is ideaal voor mensen die optimaal kennis willen maken met de mogelijkheden van een quad. Dit arrangement is geschikt voor groepen vanaf 9 personen. Per drie personen deel je een quad onder begeleiding van een ervaren en gecertificeerde instructeur. Zelf door de modder ploegen, wissel je af met kijken en aanmoedigen van je vrienden, familie of collega’s.

Ben je op zoek naar een iets intensievere ervaring? Ga dan voor het Quad Royal arrangement. In dit arrangement deel je een quad met z’n tweeën en wordt het quad rijden nog een stuk uitdagender. Dit is een perfect arrangement voor mensen die al enige ervaring hebben.

Wil je weten hoe het voelt om echt het maximale uit de quad te halen? Met het Quad Superior arrangement zit je 2,5 uur op je eigen quad. De instructeur leert je geavanceerde technieken zoals bochtentechniek, klimmen, afdalen en obstakels nemen. Wie zijn/haar rijvaardigheid naar een nieuw niveau wil brengen, kiest voor dit arrangement of boekt een quad training.

Quad Rijden
Quad Rijden op een Offroad Terrein

Quad rijden voor kinderen

Kinderen in de leeftijd van 10-16 jaar kunnen ook bij ons terecht. Met het Junior Package Quad arrangement kunnen kinderen op verantwoorde wijze kennismaken met quad rijden op een speciaal ingericht parcours, onder supervisie van een ervaren instructeur. Te gek voor verjaardagsfeestjes.

Tal van speciale arrangementen

Naast de arrangementen die puur draaien om quad rijden, biedt ActionPlanet je ook nog tal van arrangementen waarin off road quad rijden wordt gecombineerd met andere activiteiten, zoals paintballen, bruggen bouwen, vergaderen en barbecueën.

Quad Pret
Quad Pret