€67,39 excl btw/€ 73,45 incl btw pp

Paintballen en Quad fun

Je wordt, samen met je vrienden, familie of collega’s ontvangen bij Paintball Spaarnwoude waar je alle adrenaline los kunt laten tijdens het spannende paintball spel. Na het aanmeten van een complete combat outfit en uitgerust met een ‘gun’, Paints en de nodige instructie start jouw missie in een dichtbegroeid bos. Plotseling doemt er 20 meter voor je een obstakel op. Jouw missie is om samen met je team dit obstakel in handen te krijgen. Voorzichtig sluip je dichterbij, maar opeens word je onder vuur genomen door twee tegenstanders die zich hebben verschanst in een uitkijktoren. Je roept om hulp, maar het is te laat.”

Na deze ‘veldslag’ vertrek je naar ActionPlanet op 5 minuten/3km afstand (met eigen auto) van Paintball Spaarnwoude voor de Quad Experience.

Hier is gelegenheid om eerst even op adem te komen voordat de volgende activiteit van start gaat. Van de instructeur krijg je een introductie op het quadrijden, een veiligheidsbriefing en helm. Dan bent u klaar voor een supergave beleving.
Je zult in korte tijd de grenzen van controle en sensatie leren verkennen door het zelf doen en zelf te beleven. Na afloop van dit programma is er gelegenheid voor een hapje en drankje.

vanaf 9 personen
5,5 uur durend programma
activiteiten op 2 locaties
Vraag offerte aan