€107,30 incl. btw pp

Quad Safari (60 min)

Tijdens de Quad Safari geniet je gedurende het hele programma van jouw ´eigen´quad. Ideaal voor groepjes van maximaal 5 personen die intensiever offroad willen rijden.  Omdat je geen rijbewijs nodig hebt, is de Experience geschikt voor ervaren (motor)rijders, maar ook voor onervaren enthousiastelingen.

Als je liever een wat rustigere toertocht wilt maken dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Het quadrijden is daarmee geschikt voor iedereen, man of vrouw en van jong tot oud. Bij aankomst op locatie krijgt u van de instructeur een introductie op het quadrijden, een veiligheidsbriefing en dan bent u klaar voor een supergave beleving.

Vanaf 2 personen
1,5 uur incl. 60 minuten rijtijd
Ieder zijn eigen quad
Vraag offerte aan
Goed om te weten:

U heeft geen rijbewijs nodig om deel te nemen aan het offroad programma, enige ervaring in het besturen van een gemotoriseerd voertuig is gewenst.


Omdat de activiteiten semi sportief van aard zijn raden we u aan comfortabele kleding en schoeisel te dragen die tegen een stootje kan en vies mag worden.


Gebruik van zelf meegebrachte consumpties is niet toegestaan.


Het rijden onder invloed van alcohol of verdovende middelen is niet toegestaan. We behouden ons het recht voor deelname aan de activiteit te ontzeggen zonder teruggave van geld indien u onder invloed bent.


Onze aansprakelijkheidsverzekering dekt geen schade aan onze Quads. De door u veroorzaakte schade zal daarom aan u doorbelast worden. Bij aanvang van het evenement zullen we u verzoeken een borg te betalen ter hoogte van € 100,00 per voertuig. Wanneer uw gezelschap geen schade heeft veroorzaakt ontvangt u dit bedrag direct terug. We behouden ons het recht voor deelname aan de activiteit te ontzeggen zonder teruggave van geld indien u onnodige risico´s neemt en schade veroorzaakt.


U kunt schade voorkomen door de aanbevelingen van onze instructeur op te volgen.