€ 65,28 excl. btw / €71,15 incl. btw p.p.

Shooting Range & 4×4 Fun

Strijd samen met en tegen u vrienden/collega’s op onze Shooting Range.
Op de Shooting Range heeft keuze u uit het boogschieten, blaaspijpschieten en het luchtbuks schieten.
Bent u niet de beste boogschieter, maar heeft u vroeger veel luchtbuks geschoten op de kermis? Pak dan op dit onderdeel de punten voor uw team.

Verdeeld over twee rondes kan iedereen meedoen aan de activiteiten in de Shooting range en het 4×4 rijden. Op onze locatie in Spaarnwoude vindt u alles wat offroad rijden spannend maakt. Zand, modder, heuvels en afdalingen …..Samen met uw collega’s of vriendengroep ontdekt u onder begeleiding van professionele instructeurs uw offroad rijvaardigheden en techniek in wisselende situaties.  Bij ActionPlanet heeft u de keuze uit een Hummer H1, een Landrover Discovery of de Landrover Defender. Elk voertuig heeft zijn eigen aardigheden en uitdagingen.

Een perfecte dagbesteding voor een bedrijfsuitje of als teamuitje, maar ook gezellig als vriendenuitje of vrijgezellenfeest. Voordat jullie starten met de activiteiten legt de instructeur uit wat de bedoeling is en geeft hij tips voor veilige deelname. Dit gedeelte bestaat  uit een warming up, waarna je houding, de juiste techniek en het richtingsgevoel aan de orde komen, zodat je je daarna lekker actief kunt uitleven.

 

vanaf 10 personen
4 uur durend programma
inclusief welkomstdrankje en pauzedrankje
Vraag offerte uit