Quad rijden door de modder

Waar mag je quad rijden?

Waar mag je quad rijden? Dat mag helaas niet overal. Om op de openbare weg te mogen rijden met een quad, zul je allereerst een quad moeten hebben die is goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg en bovendien moet je dan over een rijbewijs beschikken. Over de openbare weg rijden met een quad is trouwens helemaal niet zo bijzonder: in het terrein, daar horen quads thuis. Je wilt je quad door de modder sturen en heuvels bedwingen. Maar waar kan dit? Gelukkig zijn er plekken om hier optimaal van te genieten, zoals bij ActionPlanet.

Quad rijden mag bij ons zoals het echt bedoeld is

Quad rijden Off Road Terrein
Quad rijden Off Road Terrein

Op het terrein van ActionPlanet in Amsterdam-Spaarnwoude mag je quad rijden zoals dit echt bedoeld is. Op onze speciaal ingerichte locatie, kun je alle facetten van het quad rijden leren kennen. Snelheid, behendigheid en lef. Allemaal vanzelfsprekend onder goed toezicht en onder begeleiding van ervaren, gecertificeerde professionals.

Quad rijden wordt pas echt leuk in terrein waar andere voertuigen afhaken. Je zult versteld staan over wat er allemaal mogelijk is met een quad en je zult jezelf verbazen over wat jij allemaal kunt op een quad.

 

Quad rijden mag bij ons op ons speciaal hiervoor ingerichte parcours. Dit parcours biedt alle uitdagingen van de natuur, maar dan in een gecontroleerde en speciaal gecreëerde omgeving. Hierdoor kan iedereen op veilige en verantwoorde wijze de maximale fun van een quad beleven. Zandpaden, modderpoelen, heuvels en bochten: je vindt het hier allemaal.

Wie mag quad rijden?

Bij ActionPlanet mag iedereen vanaf 12 jaar quad rijden. Wij bieden voor iedereen een passende oplossing in de vorm van de juiste quad en/of het juiste arrangement. Zo rijden kinderen/jongeren van 12-16 jaar op passende quads en een speciaal aangelegd parcours. Onder begeleiding van een ervaren professional kunnen zij in een gecontroleerde omgeving kennismaken met alle facetten van het rijden op een quad. Wij bieden zelfs arrangementen speciaal voor kinderfeesten aan.

Quad Rijden
Zelf Quad Rijden op een Offroad Terrein! Maak mee hoe spectaculair en uitdagend het is om zelf quad te rijden. Ben jij klaar om te Scheuren door de modder?

Waar mag je quad rijden zonder rijbewijs? Bijna nergens, dus ActionPlanet biedt een unieke mogelijkheid op een van de mooiste locaties in Nederland. Ons terrein in Amsterdam-Spaarnwoude is zeer groot en uitdagend genoeg om je indien gewenst een hele dag te vermaken.

Voor het rijden op een quad bij ActionPlanet is dus geen rijbewijs benodigd. Ook ervaring is niet vereist, al helpt het wel wanneer je beschikt over ervaring in het besturen van gemotoriseerde voertuigen. Echter, iedereen kan bij ons leren quad rijden en hier plezier aan beleven.

Algemene informatie over quad rijden

Bij ActionPlanet mag iedereen dus quad rijden vanaf de leeftijd van 12 jaar. Echter: rijden op een quad is nooit zonder gevaar. Daarom gelden er regels die iedere deelnemer van tevoren worden uitgelegd. Instructies van het personeel dienen te allen tijde te worden opgevolgd en ook is het dragen van beschikbaar gestelde beschermende kleding verplicht.

Bij ons kan iedereen op verantwoorde wijze genieten van de quad. Spanning en adrenaline worden absoluut gewaarborgd, maar veiligheid gaat boven alles. Daarom wordt er continu toegezien op de veiligheid en het gedrag van alle deelnemers.