ActionPlanet verzorgt Quad Rijvaardigheidstrainingen voor iedereen die recreatief of professioneel gebruik maakt van een quad. Wij zijn al jarenlang actief in het verzorgen van rijvaardigheidstrainingen zodat mensen die op vakantie een quad willen huren of voor het uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden een quad rijden dit met de nodige vaardigheden doen.

ActionPlanet is als enige in Nederland in staat om deze officiële training volgens de European ATV Safety Institute (E.A.S.I.) standaard  te verzorgen.  De E.A.S.I. promoot veilig en verantwoord gebruik van de Quads en wordt door alle grote importeurs zoals Honda, Kawasaki, Yamaha, Polaris en Suzuki erkend.

Voor bedrijven: Maakt u tijdens de uitvoering van uw werk als muskusrattenbestrijder, beheerder van een buitengebied of als medewerker voor het ministerie van defensie regelmatig gebruik van een quad dan raden we u aan om deze training bij ons te volgen.

Voor particulieren: Wilt u zich optimaal en veilig voorbereiden op uw vakantie of heeft u zelf een quad aangeschaft om hiermee op de openbare weg of offroad te rijden, dan is de Quad Rijvaardigheidstraining voor particulieren een verstandige keuze. In het buitenland zijn er tal van mogelijkheden om quad te rijden. Bij ons kunt u (samen met uw kinderen) kennis maken met het quad rijden. In het Nederlands is de uitleg makkelijker te begrijpen en leert u hoe u de quad dient te bedienen en hanteren. ActionPlanet zorgt dat u goed voorbereid aan uw tocht begint.

Quad Foto's

Quad Rijden door het bos

Offroad Trainingen

Quad Rijden