Quad Rijden

Actieve uitjes in Noord-Holland: 7 tips

Er is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat een uitje nooit saai wordt en altijd slaagt: kies voor een actief uitje. ActionPlanet biedt je de tofste actieve uitjes in Noord-Holland. Of je nu iets gaat doen met je vrienden, voor een speciale gelegenheid zoals een jubileum of vrijgezellenfeest, of met collega’s: met onze actieve uitjes hoeft niemand zich te vervelen. Adrenaline kan worden gecombineerd met lekker eten, een leerzaam aspect of – wanneer van zakelijke aard – een vergadering. Hieronder 7 tips voor actieve uitjes in Noord-Holland die wij je bieden. Dit is slechts een greep uit ons omvangrijke aanbod.

7 tips voor actieve uitjes in Noord-Holland

1) 4×4 Rijden

Vanuit het oogpunt van een 4×4-liefhebber is Nederland misschien wel het saaiste land dat er is. Dat geldt echter niet voor ons offroad terrein in Spaarnwoude. Bij ons kun je ervaren hoe het is om met een echte offroader te rijden.

Overwin obstakels, beklim hellingen en trotseer zandpaden onder leiding van een ervaren instructeur. Smaakt het naar meer? Je kunt bij ons ook terecht voor diverse 4×4 trainingen.

2) Quad rijden

Wil je wel offroad rijden, maar is een auto een stap te ver? Of wil je simpelweg met meer vrienden of collega’s tegelijk genieten van de adrenaline? Kom dan quad rijden!

Dit is zonder enige twijfel een van de leukste actieve uitjes in Noord-Holland en bij ons doe je dat ook nog eens op een van de mooiste en grootste offroad terreinen van Nederland. Ervaar waar een quad allemaal toe in staat is en leef je uit op ons speciaal geprepareerde parcours.

Dit biedt uitdagingen voor zowel beginnende als gevorderde bestuurders. Uiteraard houden ervaren instructeurs een oogje in het zeil.

3) Schieten

Nog zoiets dat je normaal gesproken niet zomaar kunt doen: schieten. Op onze shooting range kun je met jouw groep de strijd tegen elkaar opnemen. Wie heeft het scherpste oog en de meest vaste hand? Kies bijvoorbeeld voor boogschieten, blaaspijpschieten of luchtbuks schieten.

Vanzelfsprekend kunnen al deze activiteiten worden gecombineerd met een hapje en een drankje of andere activiteiten.

4) Zeskamp

Ben je op zoek naar actieve uitjes in Noord-Holland, dan kan het niet actiever dan een pittige zeskamp bij ActionPlanet. Ga de strijd aan met je collega’s of vrienden om te bepalen wie het handigste en fitste is tijdens zes proeven waarin inzicht, doorzettingsvermogen, kracht, snelheid en behendigheid worden getest.

5) Stormbaan

Nog zo’n heerlijk actieve fun activity voor de hele groep. Ook op de stormbaan draait het allemaal om snelheid en doorzettingsvermogen. Reken maar dat je aan het einde uitgeput bent. Wat is er dan lekkerder dan heerlijk neerploffen voor een lekkere snack of een gezellige barbecue?

Net als de zeskamp is ook de stormbaan een perfect actief uitje om te gebruiken voor een mooie teambuilding dag.

6) Powerboat varen

250 pk, een machtig geluid, verbluffende acceleratie…. nee we hebben het hier niet over een sportwagen, maar een powerboat. Bij ActionPlanet kun je ervaren hoe het is om volgas met een powerboat over de golven te denderen. Een zeer origineel actief uitje dat zeker niet voor bangeriken is. Maar wees gerust: een reddingsvest zit uiteraard bij de prijs inbegrepen.

7) Paintballen

Op slechts enkele minuten van het ActionPlanet outdoor terrein vind je ons paintball terrein.

Paintballen hebben veel mensen al wel eens gedaan: maar op een terrein als dat van ons? Je waant je in een actiefilm. Omdat het paintball terrein en het outdoor terrein zo dicht bij elkaar in de buurt liggen, kun je eenvoudig meerdere activiteiten combineren.

Hulp bij het uitzoeken van een uitje?

Je ziet het al: voor actieve uitjes in Noord-Holland moet je bij ActionPlanet zijn. Het is altijd mogelijk om een programma op maat samen te stellen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken. Ons team helpt je graag.